Vår aller første Winemakers Dinner - Masi fredag 30. august
Velkommen til vår aller første Winemakers Dinner her på Trattoria Crudo. Vi får besøk av Giacomo Boscaini fra vinprodusenten Masi, han vil være tilstede i restauranten hele kvelden og dele av sin rike kunnskap om vinproduksjon. Vi har satt sammen en 4-retters meny som vil passe perfekt til kveldens viner. Se menyen her.
Dato: fredag 30. august
Tid: 18.30
Pris: 1495,- Inkluderer 4-retter og 6 viner.
A la carte ikke er tilgjengelig denne kvelden.
Kredittkort legges inn som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Ved kansellering samme dag eller dersom dere uteblir fra dette arrangementet debiteres 1495,- kr per person.
Om MASI: Giacomo Boscaini representerer den syvende generasjonen av familien som eier Masi, vinprodusenten med røtter i Valpolicella Classico og som siden 1772 har produsert fine viner fra det venetianske området og er i dag en ledende produsent av Amarone. Han deler kjærligheten til dette landet og dets viner med sin onkel Sandro Boscaini, grunnlegger og president, og med sin far Bruno, produksjonssjef. Etter eksamen i markedsføring og forretningsorganisasjon ved University of Modena og Reggio Emilia, bodde han i London og jobbet der for den britiske importøren Berkmann's Wine Cellars. Han oppnådde tittelen Sommelier og andre nivå av det prestisjetunge britiske instituttet "Wine and Spirit Educational Trust", og ventet på å gå videre til høyere nivåer. Han deltok på flere mesterklasser om vinens verden og i 2017 oppnådde han tittelen Master Sommelier ALMA-AIS ved International School of Italian cuisine ALMA of Parma og tittelen Official Taster always at AIS. I 2013 begynte han i salgsavdelingen til Masi, og for tiden arbeider han med forholdet til nord-europeiske land som merkevareambassadør, i tillegg til å representere familiens vingård ved kommersielle og institusjonelle arrangementer i Italia og i utlandet. Han har vært medlem av Masi Technical Group siden 2017. Giacomo er en ivrig sjakkspiller og liker å tenke på neste trekk mens han nipper til et glass fine Recioto.